Jó helyre érkeztél!


Nehéz megtalálni a tökéletes szállást főleg,ha a nagycsaláddal,a széles barátikörrel, a kollégákkal és házikedvenceitekkel töltenétek el egy olyan hetet, hétvégét, amiextra kényelmes és garantáltan emlékezetes. Ezért hoztuk létre a Balaton-felvidék egyik legvarázslatosabb térségébena Hegymagas Residence-t, hogy ebből a gyönyörű tájból, gondtalanul kihozhassátok a legtöbbet. Bármennyien jöttök, Tiétek az egész ház...medencével, csocsóval, biliárddal, extra felszereltséggel, makulátlan tisztasággal és brutál erős WiFi-vel.

Fél hektár boldogság


Egy dolog garantált: a hegymagasi levegő után soha többet nem vágyódtok haza. A déli fekvésű kerti panoráma a magával ragadó Balaton-felvidéki Nemzeti Parkra és a balatonedericsi hegyvonulatra irányul. Az óriási telken mindent megtaláltok, ami egy nyaraláshoz szükséges: medence, szauna, grill és gyönyörűen kiépített nagy füves kert, kerítéssel körbehatárolva. A Badacsony közvetlen szomszédságában, a Balaton-felvidéki életbe is bekapcsolódhattok. A híres balatoni és tapolcai kerékpárútvonalak alig 2 km távolságban, számos pincészet sétatávolságra, Szigliget és a vízpart biciklivel 25, autóval 10 percre.

437 nm kényelem


A 437 m2-es vendégházunkban 5 db (egyeztetés esetén 6 db) vendégszoba található. A ház befogadóképessége max. 20 fő (16 felnőtt és 4 fő 12 év alatti gyermek). A szobák magas szintű kialakítással és felszereltséggel ellátottak, továbbá valamennyi szoba folyadék keringgetésselhőfokszabályozott és automata légcserélős. A szobák kínálatában 4 db. double/twin + pótággyal ágyazható executive, 2 db. 4 férőhelyes junior suit található. A vendégház 14 fős ebédlővel/társalgóval, csocsóval és biliárddal felszerelt, továbbá hasonló létszámra kialakított fedett terasszal és medencés kerttel kialakított.

Extra felszereltség


A belső kialakítás zajcsökkentő technológiával aktív pihenésre biztosított, a szobák egyenként nagy sávszélességű WiFi-velés okos televíziókkal vannak ellátva. Az udvaron medence, szauna, grill és napozóterasz található a minőségi pihenést szolgálva. A nagy közösségi terekben pedig minden adott az önfeledt szórakozáshoz: csocsó, biliárd asztal, és egy teljesen felszerelt közzösségi konyha.