Szükség van rá(nk)!


Végre egy ház Hegymagason, a Balaton-felvidék egyik varázslatos hegyén, a Szent György-hegyen, ahol sokan is elfértek. Kényelmesen. Extra kényelmesen. Hozzánk jöhettek nagy családdal, kis családdal, nagyszülőkkel, sok gyerkőccel, haverokkal, kutyusokkal, bringával, motorral. Akár 20 főt is tudunk fogadni, és van egy jó hírünk: Bármennyien vagytok, Tiétek az egész ház... medencével, csocsóval, biliárddal, extra felszereltséggel, makulátlan tisztasággal, brutál erős WiFi-vel.

Fél hektár boldogság


Egy dolog garantált: a hegymagasi levegő után soha többet nem vágyódtok haza. A kerti panoráma déli fekvéssel a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkra és a Balatonederics-i hegyvonulatra irányul. A telek kerítéssel körbehatárolva, biztonsági kamerákkal őrzött terület. A bejárati front a Szent György-hegy déli oldalára ad rálátást. A kerékpáros útvonalak 2 km. távolságban elérhetők mind a balatoni körbringás szakaszhoz, mint a tapolcai kerékpárút csatlakozáshoz.

437 nm kényelem


A 437 m2-es vendégházunkban 5 db (egyedi egyeztetés esetén 6 db) vendégszoba található. A ház befogadóképessége max. 20 fő (16 felnőtt és 4 fő 12 év alatti gyermek). A szobák magas szintű kialakítással és felszereltséggel ellátottak, továbbá valamennyi szoba folyadék keringetéssel hőfokszabályozott és automata légcserélős. A szobák kínálatában 4 db. double/twin + pótággyal ágyazható executive, 2 db. 4 férőhelyes junior suit található. A vendégház 14 fős ebédlővel/társalgóval, csocsóval és biliárddal felszerelt, továbbá hasonló létszámra kialakított fedett terasszal és medencés kerttel kialakított.

Extra felszereltség


A belső kialakítás zajcsökkentő technológiával aktív pihenésre biztosított, a szobák nagy sávszélességű wifi adatátvitelt közvetítő, épített szobai routerekkel ellátottak, internet alapú tv készülékek használhatók. Az udvaron medence és napozóterasz található a minőségi pihenést szolgálva. A közösségi terekben minden adott az önfeledt szórakozáshoz: csocsó, biliárd asztal, és egy teljesen felszerelt közzösségi konyha.