BEJELENTKEZÉSHEZ SZÜKSÉGES ADATOK:
 
Minden vendégtől szeretnénk elkérni a következő adatokat:
 
Vendég neve:
Vendég neme:
Születési idő és hely:
Állampolgárság:
Ország:
Irányítószám:
 
Kérjük, hogy az adatokat a foglaló személy gyűjtse össze, és küldje meg számunkra!
 
*A megadott adatokat a GDPR által előírt módon és ideig tároljuk.
 
FIZETÉSI INFORMÁCIÓK:
 
Foglalás:
Foglalása garantálásához kérjük, utalja át a teljes összeg 50%-át bankszámlánkra. A fennmaradó 50%-t érkezés előtti 3. napig legyen kedves átutalni szintén a bankszámlaszámra.
Lemondás: Érkezés előtti 14 napig ingyenesen lemondható (visszautalásra kerül a befizetett összeg).
Érkezés előtti 3-14 napon belüli lemondás esetén a foglalás teljes díjának 5%-a kerül felszámításra lemondási díjként (a fennmaradó befizetett összeget visszautaljuk).
Az érkezést megelőző 3 napon belüli lemondás esetén a foglalás teljes díja felszámításra kerül.
Utalási információ:
Bank neve: Takarékbank Zrt.
Számlavezető: Canelones Kft.
Bankszámlaszám: (HUF) 57600132-18038103
Bankszámlaszám (EUR): HU09 5760 0132 1051 4920 0000 0000
SWIFT kód: TAKBHUHB
Kérjük, megjegyzésben tüntesse fel a foglaló személy nevét és a tartózkodás dátumát.
Kaució:
Felhívjuk figyelmét, hogy a szálláshely elfoglalása a kaució beérkezése után válik csak lehetségessé.
A kaució az esetleges káresemények fedezetére szolgál, mely összeg káresemény hiányában természetesen a távozást követően 3 munkanapon belül teljes egészében visszajár!
 
A foglaláshoz tartozó kaució értéke 120.000 Ft, melyet a teljes áron felül, az érkezésükig bezárólag szintén kérünk átutalni a megadott bakszámlaszámra, az előbbitől külön.
Kérjük, megjegyzésben feltüntetni a foglaló személy nevét, a tartózkodás dátumát és a „kaució” -t.
 
Lemondási feltételek
 
Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 14. napig írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett előleg teljes összege 5 % kezelési költség levonását követően visszautalásra kerül. A visszautalást Szállásadó a lemondástól számított 10 napon belül teljesíti a Vendég által megadott számlaszámra.
 
Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 3-14. nap között írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, akkor a szállásdíj 50 %-a kötbérként fizetendő. Amennyiben a Vendég által lemondott időszakot újra tudjuk értékesíteni, abban az esetben a befizett szállásdíj 10 % kezelési költség levonását követően visszautalásra kerül. A visszautalást Szállásadó a lemondástól számított 10 napon belül teljesíti a Vendég által megadott számlaszámra.
 
Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti első, második napon, vagy az érkezés napján írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, akkor a szállásdíj 100 %-a kötbérként fizetendő. Amennyiben a Vendég által lemondott időszakot újra tudjuk értékesíteni, abban az esetben a befizett szállásdíj 10 % kezelési költség levonását követően visszautalásra kerül. A visszautalást Szállásadó a lemondástól számított 10 napon belül teljesíti a Vendég által megadott számlaszámra.
 
Amennyiben a Vendég írásban nem mondja le foglalását, de az érkezés napján nem jelenik meg, úgy a befizetett előleg / szállásdíj a Vendégház tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.