Varázslatos táj, vérpezsdítő programok


A Balaton-felvidék egyik legszebb tanúhegyének lábánál számtalan izgalmas program várja az aktív és passzív pihenőket, az ínyenceket, a kisgyermekeseket és a kutyásokat is. Hiszen ha már eljött mindenki, akkor senki se unatkozzon. Legyen a Hegymagas Residence balatoni felfedezéseidnek központja!

Szászi Birtok


A birtok étterme gondoskodik arról, hogy ízletes, igényes ételek mellett teljen a kikapcsolódás. A vinotékák pedig bemutatják a birtok teljes borválasztékát, melyeket kóstolni is lehet.

Kinga kamrája


Kis éléskamra bújik meg nem messze, a káptalantótii birtokon, a már 20 esztendeje működő Kővári Kecskefarmon.
Kecskesajtkészítéssel és mangalicahús feldolgozással foglalkoznak, de a kamra kínálatában a Balaton-felvidék összes íze felbukkan, hiszen rengeteg más kézműves élelmiszer, a házi kenyértől, a tojáson át, a paradicsomléig megkóstolható.

Bakos Attila kisvendéglő


Ahol a finom ételek és nemes italok mellett avendégek gondolataira is figyelnek. Az otthonos kisvendéglőt átitatja a Balaton-felvidék pergő hangulata és kiemelkedő kulináris csodáinak illata, így tökéletes helyszíne lehet a családi ebédeknek.

Brin-Garázs Szigliget


Akár hoztatok sajátot, akár kölcsönöznétek, itt mindent megtaláltok ahhoz, hogy kényelmesen és biztonságosan bebringázhassátok a környéket.