A borok szerelmesei vagytok? Akkor ott a helyetek a 30. Zalai Borcégér ünnepen, Keszthelyen. A zalai borvidék kiváló termesztői kínálatából kóstolhattok, amik közül egészen biztosan megtaláljátok a kedvenceteket. A finom borok mellett, kirakodó vásáron is válogathattok. A zamatos ízek élvezetét élőzene teszi teljessé, míg a kicsiket gyermekprogramok várják. 
 
Cím:
Keszthely, Balaton-part
 
A harmincadik alkalommal megrendezésre kerülő Zalai Borcégér - Keszthelyi Borünnep alapítói és szervezői mind a mai napig a zalai termelők borainak népszerűsítését tekintik legfőbb céljuknak, így a kitelepülő borházak többsége a megyében végzi borászati tevékenységét. A rendezvény programját minden évben számos kulturális és szórakoztató esemény színesíti.
Minden nap izgalmas programokkal várják a borbarátokat a szervezők a borutca színpadához, késő délutánonként gyermekprogramok, az esti órákban élőzenei koncertek szórakoztatják majd a közönséget 2022-ben is. A finom ízek, a gasztronómiai különlegességek elmaradhatatlan részét képezik a rendezvénynek. A borutca bejárata előtt - a kézműves utcában - látványos kirakodóvásár várja az érdeklődőket.
 
 
Vissza