Mi is az az e-bike?

Akik valaha már kerékpároztak, azok tudják, hogy milyen nagyszerű élmény a természetben tekerni, hallgatni a madarak csicsergését, miközben a szél finoman hűsíti bőröd. Ennél talán már csak az lehet jobb, ha mindezek mellett valaki, vagy éppen valami segít a nehezebb terepviszonyok leküzdésében.
 
A jó hír, hogy ez nem csupán álom, hanem a valóság! Az e-bike-ok elektromos rásegítést biztosítanak, így a meredek emelkedők sem jelentenek majd akkora kihívást. Segítségükkel a tekerés során kevesebb erőfeszítésre van szükséged, így akár nagyobb távokat is könnyedén teljesíthetsz. A fáradtság többé nem állja utad, hogy megélhesd a Balaton-felvidék lenyűgöző varázsát!

Miért éri meg e-bike-ot kölcsönözni?

A Balaton északi partja többek között a gyönyörű hegyvidékéről híres. Aki ellátogat hozzánk, arra rengeteg izgalmas program vár. Miért éri meg elektromos biciklin meglátogatni őket? Tudunk 5 érvet, ami Téged is meggyőz majd!
1. Hosszabb utakat tervezhetsz!
Nem újdonság, hogy a kerékpározás bizony kemény fizikai munka is tud lenni. Az elektromos biciklikkel jelentős energiát takaríthatsz meg, ugyanis a pedálok ellenállása jóval kisebb, így akár hosszabb utakat is tervezhetsz! Nem utolsó szempont azt sem, hogy a nyári melegben kevésbé terheled a szervezeted. Nem kell többé újra tervezni az útvonalat, hiszen bármilyen terepen könnyedén átjuthatsz!
2.Testközelből élvezheted a balatoni hangulatot!
Légy részese a balatoni életérzésnek! Két keréken gurulva olyan élményekben lehet részed, amit autóban utazva nem kaphatsz meg. Élvezd az illatokat, a színeket és a hangulatot, miközben különösebb megerőltetés nélkül fedezed fel akár az eldugott helyszíneket is!
3.A család minden tagja együtt tekerhet!
Családi kirándulást tervezel? Nem könnyű olyan útvonalat találni, ami a család minden tagjának teljesíthető. Az e-bike-ok segítségével kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik a kirándulás minden pillanatát.
4.Gondoskodhatsz egészségedről!
Nem véletlen, hogy olyan sok helyről hallani, milyen fontos a testmozgás az egészséges életmód részeként. Az elektromos rásegítéssel ellátott kerékpárok egyenletes terhelést biztosítanak, így bárki számára egészséges mozgási lehetőséget biztosítanak. Nincs többé erőltetett hegymenet!
5.Csökkentheted ökológiai lábnyomodat!
Végül, de nem utolsó sorban, jelentősen csökkentheted az ökológiai lábnyomodat, ezzel is megóvva a Balaton természetes élőhelyeit. Arról nem is beszélve, hogy nem kell parkolóhelyet kutatnod, ráadásul a felesleges díjaktól is megkímélheted magad! Mi ezt nevezzük fenntartható, és valódi kikapcsolódásnak!

Hogyan néz ki a foglalás?

Kedvet kaptál? Akkor jó hírünk van, mert több egyedi ajánlattal is készültünk a számodra! Nem csak a foglalásban, de a különleges túraútvonalak megtalálásában is segítünk, így neked nincs más dolgod, mint nyeregbe pattanni!
1.Válaszd ki a bicikliket!
Foglaláskor örömmel segítünk nektek, hogy melyik legyen az a minimum 8 kerékpár, ami a társatok lesz a kaland során. Bérlési szándékotokat ezért mindenképpen előre jelezd nekünk foglaláskor.
2.A kerékpárokat kiszállítják a Szent György-hegy Residence-hez!
A megrendelt biciklik rövid időn belül a szálláshelyen lesznek, ti pedig hamar útra is kelhettek!
3.Nincs kedved tervezni? Bízd ránk magadat!
3 izgalmas vezetett túraútvonallal is várunk, ahol számtalan varázslatos helyszínt bejárhattok! Az e-bike-oknak köszönhetően nincs szükség komoly sportelőképzettségre, csak a kíváncsiságotokra, és a jókedvetekre! A tervezett útvonalakról, valamint az érintett helyszínekről, bővebb tájékoztatást kaphatsz kollégáinktól!
 
Ha pedig szeretnél többet megtudni az elektromos kerékpározásról, akkor látogass el a Balaton Bike Tour oldalára!
 
 
Az árak kiszállítási díjat NEM tartalmaznak. Kiszállítás min. 8 kerékpár megrendelése esetén kérhető. Kiszállítási díj 8-25 db-ig 34.400 Ft, mely tartalmazza a ki- és visszaszállítás díját,
 
Az oldalon található árakhoz kalkuláljatok további 990.Ft/fő/nap BBT SAFE kerékpár felelősség biztostási költséget.
 
Vissza